Skoči na glavno vsebino

PPG,H: Danes smo imeli pester dan! Dopoldan smo nekateri raziskovali življenje v reki Kolpi in na travniku, drugi pa postavljali šotore in nabirali veje za večerni ogenj. Po kosilu smo se malo odpočili, nato pa dan nadaljevali z veslanjem. Večer smo zaključili ob tabornem ognju, kjer smo popekli jabolka in zapeli ob kitari! Lepo je..

Danes smo jedli pečena jabolka in nekateri so se kopali v reki Kolpi in tudi veslali smo. Alen V.

8.razred:

Danes zjutraj smo se zbudili, umili zobe in uredili, nato smo šli na jutranjo telovadbo. Po lovljenju in kazanju vaj smo šli jest. Potem smo se peš odpravili do obale Kolpe. Tam smo se učili preživetja v naravi. Iskali smo drva iz katerih smo sestavili bivak. Vmes smo si na kratko tudi namočili noge v vodi. Nabrali smo drva za naš večerni ogenj in jih odnesli do CŠOD. Popoldne smo se odpravili na kanuje. Na kanujih je bilo odlično, videli smo tudi veliko majhnih rib. Po kanujih smo igrali nogometno tekmo s fanti iz sosednje skupine, zvečer pa smo si ob tabornem ognju privoščili pečena jabolka.

ALJAŽ: Nekateri izmed nas so si izdelali tudi svoj lok.

JAKOB: Ne vem kaj bi si izbral, ampak užival sem v kanuju.

VERONIKA: Vesela sem bila, ko sem dobila šopek rož.

DREN: Učiteljici Veroniki smo v naravi nabrali rože.

ALEN: Vozili smo se s kanuji, igrali smo nogomet, nabirali smo veje za taborni ogenj in jih odnesli domov.

SHAAN: Všeč mi je bilo, ko smo fantje igrali nogomet proti OŠ Odranci iz Murske Sobote.

ANŽEJ: Razjezil sem se in sem imel pogovor z učiteljem Maticem. Po tem mi je bilo odlično. Pri nogometu sem zabil 2 gola.

BLAŽ: Najbolj mi je bilo všeč, ko smo šli s kanuji. Jaz sem šel dvakrat. Igrali smo nogomet z OŠ Odranci s fanti. Moj dan je bil zelo super.

Dostopnost