Skoči na glavno vsebino

Blaž: Prvi dan,  ko smo prispeli na Radence smo prvo imeli kosilo potem smo šli na Kolpo in smo hodili in potem smo imeli večerjo in smo jedli pico in potem smo šli na nočni pohod, moj dan je bil zelo super.

Jakob: igral sem se v Kolpi našel sem kamen in mi je všeč. Z lopato sem očistil mivko s stopnišča.

Aljaž: danes ko smo prišli v Radence smo pojedli kosilo potem smo šli namočit noge v Kolpo.  Potem  sva z Jakobom odstranila mivko iz stopnic.

Anžej :  prispeli smo zjutraj ob 11.00.  Igral sem košarko in spoznal nove prijatelje.  Zabavno je na Kolpi. Ful mi je dobr  tuki. Je zelo dobra hrana. Kopali smo mivko iz stopnic in se zabavali. Šli smo na nočni sprehod in šli smo pogledat živali: alpake, kure,  koze, konje ….

Tomaž Z.: Danes smo prispeli v Radence. Najprej smo se namestili v sobe in oblekli postelje. Potem smo šli na kosilo in tudi smo počivali in poslušali muziko. Potem smo raziskovali plaže za reko Kolpo in ogledali smo si živali in smo tudi plezali na plezalni steni. Jaz sem prišel do vrha in se počutim kot ptica v zraku. Sedaj pa smo po večerji šli na sprehod in se imamo lepo.

8. razred in PPG in PPH

Dostopnost