Skoči na glavno vsebino

DANIJEL:

Danes sem se počutil zelo lepo. Imamo lepo vreme. Sonček mi je dal veliko energije za cel dan. Zjutraj smošli okoli vasi predzadnjič v tem tednu. Spoznal sem uporabne rastline in okuse. Okuse sem prepoznal in katero zelišče jebilo. Pomalicije prišla ravnateljica in učiteljica urška. Povabila nas je na pijačo. Po kosilu smo šli na Pohorsko kočo in smo zakurili ogenj in pekli jabolka na žerjavici. Zvečer gremo nastopat in potem žurat. Jutri nas čaka nastop v kulturnem domu.

LUKA:

Danes smo šli nabirat uporabne rastline. Nabirali smo tudi veje za ogenj. Danes smo imeli hamburgerje za večerjo. Imeli bomo tudi nastop. Jaz zelo uživam v Gorenju pri Zrečah. Tukaj sem se naučil veliko novega od Snežke in ostalih učiteljev. Jaz bi ostal še 2 tedna.

ŽIGA:

Danes smo se zjutraj zbudili, oblekli športno opremo in šli na sprehod po vasi. Potem smo šli pospravljat sobe in smo dobili oceno sobe 9 od 10. Potem smo bili na zelišnem vrtu in si ogledovali in jedli zelišča. Bile so sladke, grenke in lepo so dišale. Potem smo šli na kosilo. Potem smo šli na šolsko dejavnost in pekli jabolka in naredili ogenj. Potem smo šli na večerjo.

Dostopnost