Skoči na glavno vsebino

Tomaž: Danes smo šli na zajtrk. Danes sem osemkrat skočil iz pomola. Na prvič me je bilo strah in z učiteljem Gregorjem Hotkotom smo se učili na glavo skakat in učili plavat in še učitelja Gregorja Hotkota smo porinili v vodo.

Leja: Danes je bilo lepo vreme. In igrale smo se z Anjeso odbojko. Zvečer smo jedli pico.

Alen: Danes smo skakali s pomola in smo učitelja Gregorja potopili. Jedli smo pico. Leon me je potunkal v vodo. Komaj čakam, da pridem domov.

Dren: Ko smo se zbudil, smo telovadil, igral igre. Ob desetih smo šli plavat. Sem plaval od pomola do pomola.

Dominik: Danes smo plavali v bazenu in smo skakali na glavco. Šli smo na pomol, smo plavali 50 metrov. Smo skakali bombico in se zabavali. Smo šli na malico in kosilo. Bila je odbojka, košarka, gledal smo čolne.

Anjesa: Danes zjutri smo se zbudili. Smo šli na zajtrk, smo se preoblekli v kopalke in šli na plažo. Na plaži smo hodli po vrvi. Igral smo se košarko in odbojko in šli plavat. Ko smo prišli domov, smo se igral jungle speed. Je blo res fajn. Reševali smo križanke.

David: Smo se šli kopat. Skočil sem iz pomola. Sem bil pogumen, da sem skočil in plaval v globoki vodi. Za večerjo je bila pica.

Blaž: Danes sem dolg plaval na globoki vodi. Sem šel čez pomol, bili smo na bazenu in ful sem zadovoljen, ker je bila pica za večerjo. Sam pa komaj čakam, da grem hitro domov. Jutri je predzadnji dan.

Jakob: Danes sem se potapljal in sem našel zares lepo školjko. Plaval sem dlje kot ponavadi. Rad devam drugim školjke. Sovražim naravoslovje, ker smo delali eno nalogo. Čeprav smo v šoli v naravi, je vse v redu. Komaj čakam, da pridem domuuuuuuu!

Aljaž: Danes sem se naučil skakat na glavco in potem smo šli skakat iz pomola. Sem dvakrat pristal na ploh. Je mal bolel, ampak ne preveč. Potem sem si šel po brisačo in sem gledal, kako so drugi skakal. So dobro skakal. Potem sem pa še jaz skočil, me je začelo zebst in sem šel na plažo.

Leon: Naredil sem salto nazaj na pomolu v vodo.

Shaan: Igral sem košarko in odbojko. Smo šli z učiteljico Estero in Ivo pa Blažom pa Jakobom do pomola. V vodo sem porinu učiteljico Estero. Sem hotu tud Ivo, sam mi ni dovolila do ponedeljka. Učitelja Matica sem še potunku. Reševalca sem v vodo porinu. Sem našu štiri školjke. Me je Anjesa porinla v vodo.

   

Dostopnost