Skoči na glavno vsebino

Image result for os mihajla rostoharja krško

Spoštovani starši, rejniki in skrbniki!

 

Jutri se začenja drugi teden, odkar smo morali zapreti šolska vrata zaradi širjenja koronavirusa. Upam, da ste vsi dobro.

 

Že ta teden so vam učitelji poslali nekaj gradiva za delo, jutri (ponedeljek, 23. 3.) pa začnemo s sistematičnim poučevanjem in učenjem na daljavo. Za vse nas je to nova izkušnja.

Razredniki bodo vsak dan zbrali naloge za predmete, ki jih ima ta dan vaš otrok na urniku in vam jih do 9. ure zjutraj poslali po elektronski pošti oziroma na kakšen drug način.

Pomembno je, da otroku pomagate organizirati delo. V pomoč vam je zapis na naši spletni strani POMOČ PRI ORGANIZACIJI ČASA DOMA.

Sledite in upoštevajte navodila učiteljev. Vem, da bo potrebno veliko vašega truda in pomoči, vendar v tej situaciji preprosto ne gre drugače. Učitelji, svetovalna služba in vodstvo šolo vam bomo pomagali, kolikor bomo na daljavo lahko. Verjamem, da bomo tudi tako  marsikaj rešili.

Pomembno je, da se učenci zavedajo, da niso počitnice. Ohranjati morajo učno kondicijo in delovne navade. Vsak na svoj način in kolikor zmore. Zato so zelo pomembne vaše povratne informacije in povratne informacije vaših otrok  razrednikom, da bodo lahko ustrezno prilagajali delo.

Poleg šolskega dela je pomemben tudi prosti čas. Tudi tu vam bodo pomagali naši učitelji z idejami in nasveti, kako ga v danih razmerah kvalitetno preživljati. In naj koronavirus ne bo edina tema pogovorov.

Smo v situaciji, ki je trenutno težka, bo pa minila. Moramo zdržati. Verjamem, da nam bo uspelo.

Poleg razrednikov in ostalih učiteljev, se za pomoč lahko obrnete tudi na pomočnico ravnateljice Valerijo Jazbec in svetovalno delavko Estero Žibert. Dosegljivi sta na elektronskih naslovih:

valerija.jazbec@guest.arnes.si

estera.zibert@guest.arnes.si

Sama sem vam na voljo za informacije in vprašanja od ponedeljka do petka med 7. in 15. uro na telefonski številki 040 662 401 ali na elektronskem naslovu barbara.smolej-fritz@guest.arnes.si.

 

Spremljajte tudi našo spletno stran, kjer bomo objavljali novosti in splošne informacije, ki vam bodo lahko v pomoč.

 

Vse dobro vam želim. Ostanite zdravi.

Barbara Smolej Fritz,

ravnateljica

Dostopnost