Skoči na glavno vsebino

HOOOV, kako je bilo v sredo super v OŠ dr. Mihajla Rostoharja Krško. Tako super je bilo, da moram takoj poročati, HOVHOVHOV.

Dobila sem se z oddelkom PPG in njihovo učiteljico Natašo. Luštna skupina HOV.
Na kratko smo se dobili v knjižnici, kjer je Meta razložila kako se skrbi zame in za druge pse. Pokazala sem nekaj starih for in nestrpno čakala kdaj zaslišim njen GREMO. HOVHOV. Gremo je Metin znak, da bomo šli na sprehod.

K sreči je bila Meta  zelo kratka in potem smo se odpravili na sprehod po čarovniški deželi. Ja, prav ste slišali: čarovniška dežela, ki se imenuje Krškočara. Super sem se sprehodila po jesenskem gozdu, bilo je nekaj metel, čarovniških hiš in kotlov (žal se ni nič kuhalo, HOVHOV), učenci so reševali zanimive naloge ter poleg čarali. Imam pa eno pripombo – na poti je bilo  absolutno preveč mačk. Nič nimam proti mačkam, ampak lahko bi bil tudi  kakšen čarovniški pes! Videli smo še čarovniškega petelina, pujsa in sovo, a nobenega psa. Celo pred eno izmed čarovniških hiš je sedel pujs in ne pes!! Ne verjamete? Pojdite pogledat. HOV.

Učenci so  lepo skrbeli zame in mi dali vodo, ko sem bila žejna ter me z občutkom vodili na povodcu.   Zelo sem uživala, ko sem jih opazovala pri  igranju, opazovanju  in raziskovanju čarovniške dežele.

Z veseljem bi ponovno obiskala Krškočaro. Najraje z oddelkom PPG. Mogoče me spomladi zopet povabijo ? Upam da. HOVHOV

 

Lepo vas pozdravljam,
vaša Bruna (ki ni čarovniški pes)

 

 

 

Dostopnost