Skoči na glavno vsebino

Zopet sem bila v šoli dr. Mihajla Rostoharja Krško. Se počutim tu, kot doma HOV.

Pozdravit sem šla učenke in učence v PP F. Bilo je prijazno, zabavno in zopet sem se nazobala priboljškov. HOV.

Mi je pa bilo zanimivo, ko sta se me dve deklici malce bali. In to ravno tisti, ki sta dišali po kužkih, mmm HOV, HOV.

Verjetno imajo raje tiste svoje domače. In prav je tako. Če imaš doma kužka, ga moraš imeti rad in lepo skrbeti zanj. Tako kot je povedala Meta: moram biti sita, vedno moram imeti vodo, ne sme me zebsti,  dobro spim le na mehkem, potrebujem veliko gibanja in čohanja. Dobro se počutim, če se počesana, umita in da nimam predolgih krempeljcev. HOV.  Tudi strah me ne sme biti, moja družina mora poskrbeti, da se počutim varno. In za vse kužke bi bilo potrebno, da je tako. HOVHOV.

Šli smo tudi na sprehod. Učenci so mi pokazali, kje  imajo novo     hišo. Sem jo z zanimanjem prevohala. HOV. Vedno prevoham nov prostor. Ta hiša me je spominjala na počitniško hiško – vse je dišalo po čistem in imajo ogromno teraso.

Rada imam, ko ima Meta počitnice. Vedno me vzame s seboj. Rada je ob vodi, jaz tudi. Meta je rada tudi v vodi, jaz pa ne, HOVHOV. Voda je le za pit in pikaHOV. Ne grem ne morje, ne v reko, ne v jezero brrrrr.

Uživala bom nekje v senci in vsem skupaj v OŠ dr. Mihajla Rostoharja želim, da imajo krasne počitnice tudi oni. HOV. Si bom jeseni izmenjali izkušnje.

Pa ne pozabite poskrbeti za svoje živalce HOV, HOV

Vaša Bruna

 

Dostopnost